Christian Verwoerd

Een aantal jaren ben ik nu actief als christelijke liedjesschrijver en zanger en het is mijn passie om muziek te kunnen maken voor Jezus en zo dienstbaar te kunnen zijn aan het Koninkrijk van God. Ik ben getrouwd met Liza en we hebben in 2015 een prachtige tweeling gekregen; Sefanjah (jongen) en Thamar (meisje). Het werk van Wereld Evangelisatie Nederland spreekt mij erg aan en daarom wil ik het werk daar waar mogelijk onder

de aandacht brengen op plekken waar ik speel. Ik zing vaak tijdens (jeugd)diensten, concerten, conferenties, jongerenavonden, bruiloften etc.

Christian Verwoerd

Telkens als ik bij een Stichtingavond over het werk hoor, vind ik het opnieuw heel bijzonder wat WEN mag doen. Het werk in Zuid-Amerika is heel mooi. Ik weet zeker dat God het zegent en ook de komende tijd zal voorzien in alles wat nodig is. De kleinschaligheid van de stichting is iets wat mij erg aanspreekt en ook de drive die er is voor dit zendingsgebied. Dit waren ook redenen waarom ik mij graag aan WEN wilde verbinden. Ik kan u ook van harte aanbevelen op wat voor manier dan ook bij te dragen aan het werk van WEN.

Voor meer informatie zie www.christianverwoerd.nl